Naslov (hrvatski) | Voćarstvo II |
Autor | Ivica Šnajder |
Ostale odgovornosti | Boris Duralija (Recenzent) |
Ostale odgovornosti | Martina Skendrović Babojelić (Recenzent) |
Autorova ustanova | Veleučilište u Požegi |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Poljoprivreda (agronomija) Voćarstvo |
Sažetak (hrvatski) | Ovaj nastavni materijal je nastavak na skriptu Voćarstvo I. Da bi se moglo kvalitetno pratiti ove nastavne materijale, treba prvo proučiti skriptu Voćarstvo I, gdje su opisane zajedničke karakteristike morfologije voćaka, agroekoloških uvjeta za uzgoj, pomotehnike, agrotehnike i slično. U skripti Voćarstvo II prvenstveno se svaka obrađena voćna vrsta opisuje sa zasebnim
naglaskom na njene posebnosti u odnosu na druge voćne vrste. Za svaku voćnu vrstu se može napisati cijela skripta, pa je u skripti prikazano samo najznačajnije za svaku voćnu vrstu. |
Ključne riječi (hrvatski) | |
Jezik | hrvatski |
Vrsta publikacije | Autorska knjiga-Stručna knjiga-Ostali udžbenici/priručnici |
Status objave | Objavljen |
Vrsta recenzije | Recenziran - domaća recenzija |
Verzija publikacije | Objavljena verzija rada (izdavačev PDF) |
Broj stranica | 96 |
URN:NBN | urn:nbn:hr:112:311797 |
Datum objave elektroničkog izdanja | 2020 |
Vrsta resursa | Tekst |
Izdavač | Veleučilište u Požegi |
Mjesto izdavanja | Požega |
Prava pristupa | Institucijski pristup |
Uvjeti korištenja | |
Datum i vrijeme pohrane | 2022-04-20 07:33:29 |