Jakljević Dubiel, V. (2020). UTJECAJ RAZLIČITIH KOLIČINA HRASTVOG ČIPSA I DUŽINE MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA VINJAKA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:481243
Jakljević Dubiel, Vid. "UTJECAJ RAZLIČITIH KOLIČINA HRASTVOG ČIPSA I DUŽINE MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA VINJAKA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:481243
Jakljević Dubiel, Vid. "UTJECAJ RAZLIČITIH KOLIČINA HRASTVOG ČIPSA I DUŽINE MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA VINJAKA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:481243
Jakljević Dubiel, V. (2020). 'UTJECAJ RAZLIČITIH KOLIČINA HRASTVOG ČIPSA I DUŽINE MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA VINJAKA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:481243
Jakljević Dubiel V. UTJECAJ RAZLIČITIH KOLIČINA HRASTVOG ČIPSA I DUŽINE MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA VINJAKA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:481243
V. Jakljević Dubiel, "UTJECAJ RAZLIČITIH KOLIČINA HRASTVOG ČIPSA I DUŽINE MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA VINJAKA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:481243