Vrkljan, L. (2020). UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:336992
Vrkljan, Luka. "UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:336992
Vrkljan, Luka. "UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:336992
Vrkljan, L. (2020). 'UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:336992
Vrkljan L. UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:336992
L. Vrkljan, "UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:336992