prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ RAZLIČITIH ŽITNIH SIROVINA NA KVALITETU DŽINA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ RAZLIČITIH ŽITNIH SIROVINA NA KVALITETU DŽINA
Požega: Veleučilište u Požegi, 2020. urn:nbn:hr:112:510399

Matijević, Franjo
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Institucijski repozitorij: Repozitorij Veleučilišta u Požegi

Citirajte ovaj rad

Matijević, F. (2020). UTJECAJ RAZLIČITIH ŽITNIH SIROVINA NA KVALITETU DŽINA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:510399

Matijević, Franjo. "UTJECAJ RAZLIČITIH ŽITNIH SIROVINA NA KVALITETU DŽINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:510399

Matijević, Franjo. "UTJECAJ RAZLIČITIH ŽITNIH SIROVINA NA KVALITETU DŽINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:510399

Matijević, F. (2020). 'UTJECAJ RAZLIČITIH ŽITNIH SIROVINA NA KVALITETU DŽINA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:510399

Matijević F. UTJECAJ RAZLIČITIH ŽITNIH SIROVINA NA KVALITETU DŽINA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:510399

F. Matijević, "UTJECAJ RAZLIČITIH ŽITNIH SIROVINA NA KVALITETU DŽINA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:510399