Molnar Činkl, V. (2016). PROIZVODNJA ČIPSA U DEHIDRATORU OD RAZLIČITIH SORTI JABUKE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:206762
Molnar Činkl, Valnea. "PROIZVODNJA ČIPSA U DEHIDRATORU OD RAZLIČITIH SORTI JABUKE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:206762
Molnar Činkl, Valnea. "PROIZVODNJA ČIPSA U DEHIDRATORU OD RAZLIČITIH SORTI JABUKE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:206762
Molnar Činkl, V. (2016). 'PROIZVODNJA ČIPSA U DEHIDRATORU OD RAZLIČITIH SORTI JABUKE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:206762
Molnar Činkl V. PROIZVODNJA ČIPSA U DEHIDRATORU OD RAZLIČITIH SORTI JABUKE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:206762
V. Molnar Činkl, "PROIZVODNJA ČIPSA U DEHIDRATORU OD RAZLIČITIH SORTI JABUKE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:206762