završni rad
UTJECAJ MACERACIJE S RAZLIČITIM KOLIČINAMA HRASTOVOG ČIPSA NA ORGANOLEPTIČKU KVALITETU VISKIJA
Požega: Veleučilište u Požegi, 2020. urn:nbn:hr:112:440547

Cmrečnjak, Tena
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Institucijski repozitorij: Repozitorij Veleučilišta u Požegi

Citirajte ovaj rad

Cmrečnjak, T. (2020). UTJECAJ MACERACIJE S RAZLIČITIM KOLIČINAMA HRASTOVOG ČIPSA NA ORGANOLEPTIČKU KVALITETU VISKIJA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:440547

Cmrečnjak, Tena. "UTJECAJ MACERACIJE S RAZLIČITIM KOLIČINAMA HRASTOVOG ČIPSA NA ORGANOLEPTIČKU KVALITETU VISKIJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:440547

Cmrečnjak, Tena. "UTJECAJ MACERACIJE S RAZLIČITIM KOLIČINAMA HRASTOVOG ČIPSA NA ORGANOLEPTIČKU KVALITETU VISKIJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:440547

Cmrečnjak, T. (2020). 'UTJECAJ MACERACIJE S RAZLIČITIM KOLIČINAMA HRASTOVOG ČIPSA NA ORGANOLEPTIČKU KVALITETU VISKIJA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:440547

Cmrečnjak T. UTJECAJ MACERACIJE S RAZLIČITIM KOLIČINAMA HRASTOVOG ČIPSA NA ORGANOLEPTIČKU KVALITETU VISKIJA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:440547

T. Cmrečnjak, "UTJECAJ MACERACIJE S RAZLIČITIM KOLIČINAMA HRASTOVOG ČIPSA NA ORGANOLEPTIČKU KVALITETU VISKIJA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:440547