Raštegorac, S. (2012). ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH KRUPICA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:482795
Raštegorac, Sanela. "ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH KRUPICA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:482795
Raštegorac, Sanela. "ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH KRUPICA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:482795
Raštegorac, S. (2012). 'ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH KRUPICA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:482795
Raštegorac S. ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH KRUPICA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2012 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:482795
S. Raštegorac, "ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH KRUPICA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:482795