prikaz prve stranice dokumenta PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE
Požega: Veleučilište u Požegi, 2011. urn:nbn:hr:112:458530

Marković, Andrea
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Institucijski repozitorij: Repozitorij Veleučilišta u Požegi

Citirajte ovaj rad

Marković, A. (2011). PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković, Andrea. "PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković, Andrea. "PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković, A. (2011). 'PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 25.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković A. PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 25.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

A. Marković, "PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530