Čeme, A. (2011). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886
Čeme, Antonija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886
Čeme, Antonija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886
Čeme, A. (2011). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886
Čeme A. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886
A. Čeme, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886