Prgomet, A. (2017). PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:522283
Prgomet, Anđelka. "PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:522283
Prgomet, Anđelka. "PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:522283
Prgomet, A. (2017). 'PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:522283
Prgomet A. PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:522283
A. Prgomet, "PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:522283