prikaz prve stranice dokumenta PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE
Požega: Veleučilište u Požegi, 2017. urn:nbn:hr:112:522283

Prgomet, Anđelka
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Institucijski repozitorij: Repozitorij Veleučilišta u Požegi

Citirajte ovaj rad

Prgomet, A. (2017). PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:522283

Prgomet, Anđelka. "PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:522283

Prgomet, Anđelka. "PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:522283

Prgomet, A. (2017). 'PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:522283

Prgomet A. PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:522283

A. Prgomet, "PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:522283