prikaz prve stranice dokumenta VRSTE TJESTENINA I NJIHOVA PRIMJENA U GASTRONOMIJI
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
VRSTE TJESTENINA I NJIHOVA PRIMJENA U GASTRONOMIJI
Šibenik: Veleučilište u Šibeniku, 2019. urn:nbn:hr:143:788848

Blažev, Tina
Veleučilište u Šibeniku

Institucijski repozitorij: Repozitorij.vus.hr

Citirajte ovaj rad

Blažev, T. (2019). VRSTE TJESTENINA I NJIHOVA PRIMJENA U GASTRONOMIJI (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:788848

Blažev, Tina. "VRSTE TJESTENINA I NJIHOVA PRIMJENA U GASTRONOMIJI." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:788848

Blažev, Tina. "VRSTE TJESTENINA I NJIHOVA PRIMJENA U GASTRONOMIJI." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:788848

Blažev, T. (2019). 'VRSTE TJESTENINA I NJIHOVA PRIMJENA U GASTRONOMIJI', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 30.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:788848

Blažev T. VRSTE TJESTENINA I NJIHOVA PRIMJENA U GASTRONOMIJI [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2019 [pristupljeno 30.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:788848

T. Blažev, "VRSTE TJESTENINA I NJIHOVA PRIMJENA U GASTRONOMIJI", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:788848