Jelić, F. (2020). Alternativni izvori proteina u prehrani (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:713024
Jelić, Filip. "Alternativni izvori proteina u prehrani." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:713024
Jelić, Filip. "Alternativni izvori proteina u prehrani." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:713024
Jelić, F. (2020). 'Alternativni izvori proteina u prehrani', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:713024
Jelić F. Alternativni izvori proteina u prehrani [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2020 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:713024
F. Jelić, "Alternativni izvori proteina u prehrani", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:713024