prikaz prve stranice dokumenta  Alternative prehrambenim aditivima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Alternative prehrambenim aditivima
Šibenik: Veleučilište u Šibeniku, 2020. urn:nbn:hr:143:537639

Pehar, Lovro
Veleučilište u Šibeniku
Odjel studija menadžmenta i turizma

Institucijski repozitorij: Repozitorij.vus.hr

Citirajte ovaj rad

Pehar, L. (2020). Alternative prehrambenim aditivima (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:537639

Pehar, Lovro. "Alternative prehrambenim aditivima." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:537639

Pehar, Lovro. "Alternative prehrambenim aditivima." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:537639

Pehar, L. (2020). 'Alternative prehrambenim aditivima', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:537639

Pehar L. Alternative prehrambenim aditivima [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2020 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:537639

L. Pehar, "Alternative prehrambenim aditivima", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:537639