Bistrović, M. (2021). Epidemiološke mjere u suzbijanju bolesti COVID-19 u ugostiteljstvu na primjeru Hrvatske (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:294762
Bistrović, Maja. "Epidemiološke mjere u suzbijanju bolesti COVID-19 u ugostiteljstvu na primjeru Hrvatske." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:294762
Bistrović, Maja. "Epidemiološke mjere u suzbijanju bolesti COVID-19 u ugostiteljstvu na primjeru Hrvatske." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:294762
Bistrović, M. (2021). 'Epidemiološke mjere u suzbijanju bolesti COVID-19 u ugostiteljstvu na primjeru Hrvatske', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:294762
Bistrović M. Epidemiološke mjere u suzbijanju bolesti COVID-19 u ugostiteljstvu na primjeru Hrvatske [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2021 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:294762
M. Bistrović, "Epidemiološke mjere u suzbijanju bolesti COVID-19 u ugostiteljstvu na primjeru Hrvatske", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:294762