prikaz prve stranice dokumenta Uloga hrane u alternativnom turizmu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Uloga hrane u alternativnom turizmu
Šibenik: Veleučilište u Šibeniku, 2022. urn:nbn:hr:143:348414

Perica, Laura
Veleučilište u Šibeniku
Odjel studija menadžmenta i turizma

Institucijski repozitorij: Repozitorij.vus.hr

Citirajte ovaj rad

Perica, L. (2022). Uloga hrane u alternativnom turizmu (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:348414

Perica, Laura. "Uloga hrane u alternativnom turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:348414

Perica, Laura. "Uloga hrane u alternativnom turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:348414

Perica, L. (2022). 'Uloga hrane u alternativnom turizmu', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 01.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:348414

Perica L. Uloga hrane u alternativnom turizmu [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2022 [pristupljeno 01.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:348414

L. Perica, "Uloga hrane u alternativnom turizmu", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:348414