prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sigurnosti hrane i COVID protokola na turizam
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj sigurnosti hrane i COVID protokola na turizam
Šibenik: Veleučilište u Šibeniku, 2022. urn:nbn:hr:143:789133

Burić, Kristina
Veleučilište u Šibeniku
Odjel studija menadžmenta i turizma

Institucijski repozitorij: Repozitorij.vus.hr

Citirajte ovaj rad

Burić, K. (2022). Utjecaj sigurnosti hrane i COVID protokola na turizam (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:789133

Burić, Kristina. "Utjecaj sigurnosti hrane i COVID protokola na turizam." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:789133

Burić, Kristina. "Utjecaj sigurnosti hrane i COVID protokola na turizam." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:789133

Burić, K. (2022). 'Utjecaj sigurnosti hrane i COVID protokola na turizam', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:789133

Burić K. Utjecaj sigurnosti hrane i COVID protokola na turizam [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2022 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:789133

K. Burić, "Utjecaj sigurnosti hrane i COVID protokola na turizam", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:789133