Leskur, T. (2015). Inoviranje turističke ponude na primjeru Zumu restorana (Specijalistički diplomski stručni). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:562299
Leskur, Tina. "Inoviranje turističke ponude na primjeru Zumu restorana." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:562299
Leskur, Tina. "Inoviranje turističke ponude na primjeru Zumu restorana." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:562299
Leskur, T. (2015). 'Inoviranje turističke ponude na primjeru Zumu restorana', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:562299
Leskur T. Inoviranje turističke ponude na primjeru Zumu restorana [Specijalistički diplomski stručni]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2015 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:562299
T. Leskur, "Inoviranje turističke ponude na primjeru Zumu restorana", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:562299