Grgić, I. (2016). Štetočinje i njihovo suzbijanje u proizvodnji krumpira (Završni rad). Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:046612
Grgić, Ivka. "Štetočinje i njihovo suzbijanje u proizvodnji krumpira." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:046612
Grgić, Ivka. "Štetočinje i njihovo suzbijanje u proizvodnji krumpira." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:046612
Grgić, I. (2016). 'Štetočinje i njihovo suzbijanje u proizvodnji krumpira', Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:046612
Grgić I. Štetočinje i njihovo suzbijanje u proizvodnji krumpira [Završni rad]. Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu; 2016 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:046612
I. Grgić, "Štetočinje i njihovo suzbijanje u proizvodnji krumpira", Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:046612