Guberac, K. (2016). Najznačajnije kiseline u vinu (Završni rad). Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:141344
Guberac, Katarina. "Najznačajnije kiseline u vinu." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:141344
Guberac, Katarina. "Najznačajnije kiseline u vinu." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:141344
Guberac, K. (2016). 'Najznačajnije kiseline u vinu', Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 10.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:141344
Guberac K. Najznačajnije kiseline u vinu [Završni rad]. Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu; 2016 [pristupljeno 10.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:141344
K. Guberac, "Najznačajnije kiseline u vinu", Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:141344