Ćuk, S. (2015). Sortni utjecaj na kvalitetu razvoja presadnica salate i klijanaca mrkve (Završni rad). Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:634344
Ćuk, Sara. "Sortni utjecaj na kvalitetu razvoja presadnica salate i klijanaca mrkve." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:634344
Ćuk, Sara. "Sortni utjecaj na kvalitetu razvoja presadnica salate i klijanaca mrkve." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:634344
Ćuk, S. (2015). 'Sortni utjecaj na kvalitetu razvoja presadnica salate i klijanaca mrkve', Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:634344
Ćuk S. Sortni utjecaj na kvalitetu razvoja presadnica salate i klijanaca mrkve [Završni rad]. Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu; 2015 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:634344
S. Ćuk, "Sortni utjecaj na kvalitetu razvoja presadnica salate i klijanaca mrkve", Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:634344