prikaz prve stranice dokumenta Određivanje glutena u hrani primjenom ELISA tehnike
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje glutena u hrani primjenom ELISA tehnike
Zagreb: Zdravstveno veleučilište, 2017. urn:nbn:hr:139:825009

Kolić, Tea
Zdravstveno veleučilište

Institucijski repozitorij: Sveznalica

Citirajte ovaj rad

Kolić, T. (2017). Određivanje glutena u hrani primjenom ELISA tehnike (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:825009

Kolić, Tea. "Određivanje glutena u hrani primjenom ELISA tehnike." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:825009

Kolić, Tea. "Određivanje glutena u hrani primjenom ELISA tehnike." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:825009

Kolić, T. (2017). 'Određivanje glutena u hrani primjenom ELISA tehnike', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 21.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:825009

Kolić T. Određivanje glutena u hrani primjenom ELISA tehnike [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2017 [pristupljeno 21.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:825009

T. Kolić, "Određivanje glutena u hrani primjenom ELISA tehnike", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:825009