prikaz prve stranice dokumenta Alergeni iz hrane kao mogući javnozdravstveni problem
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Alergeni iz hrane kao mogući javnozdravstveni problem
Zagreb: Zdravstveno veleučilište, 2018. urn:nbn:hr:139:887413

Klanac, Ivona
Zdravstveno veleučilište

Institucijski repozitorij: Sveznalica

Citirajte ovaj rad

Klanac, I. (2018). Alergeni iz hrane kao mogući javnozdravstveni problem (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:887413

Klanac, Ivona. "Alergeni iz hrane kao mogući javnozdravstveni problem." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:887413

Klanac, Ivona. "Alergeni iz hrane kao mogući javnozdravstveni problem." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:887413

Klanac, I. (2018). 'Alergeni iz hrane kao mogući javnozdravstveni problem', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 11.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:887413

Klanac I. Alergeni iz hrane kao mogući javnozdravstveni problem [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2018 [pristupljeno 11.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:887413

I. Klanac, "Alergeni iz hrane kao mogući javnozdravstveni problem", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:887413