Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane
Zdravstveno veleučilište
APA 6th Edition Nujić, M. (2018). Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:573257
MLA 8th Edition Nujić, Megi. "Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:573257
Chicago 17th Edition Nujić, Megi. "Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:573257
Harvard Nujić, M. (2018). 'Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 15.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:573257
Vancouver Nujić M. Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2018 [pristupljeno 15.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:573257
IEEE M. Nujić, "Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:573257
Podaci o radu