Pristup korisnicima matične ustanove
Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani
Zdravstveno veleučilište
Sajković, J. (2019). Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379340
Sajković, Julijana. "Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379340
Sajković, Julijana. "Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379340
Sajković, J. (2019). 'Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379340
Sajković J. Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379340
J. Sajković, "Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379340