prikaz prve stranice dokumenta Metode prevencije nastajanja otpada od hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Metode prevencije nastajanja otpada od hrane
Zagreb: Zdravstveno veleučilište, 2020. urn:nbn:hr:139:696376

Radovčić, Josipa
Zdravstveno veleučilište

Institucijski repozitorij: Sveznalica

Citirajte ovaj rad

Radovčić, J. (2020). Metode prevencije nastajanja otpada od hrane (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376

Radovčić, Josipa. "Metode prevencije nastajanja otpada od hrane." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376

Radovčić, Josipa. "Metode prevencije nastajanja otpada od hrane." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376

Radovčić, J. (2020). 'Metode prevencije nastajanja otpada od hrane', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376

Radovčić J. Metode prevencije nastajanja otpada od hrane [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2020 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376

J. Radovčić, "Metode prevencije nastajanja otpada od hrane", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376