prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj genetski modificirane hrane na ekonomiju i zdravlje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj genetski modificirane hrane na ekonomiju i zdravlje
Zagreb: Zdravstveno veleučilište, 2020. urn:nbn:hr:139:192527

Piskač, Tin
Zdravstveno veleučilište

Institucijski repozitorij: Sveznalica

Citirajte ovaj rad

Piskač, T. (2020). Utjecaj genetski modificirane hrane na ekonomiju i zdravlje (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:192527

Piskač, Tin. "Utjecaj genetski modificirane hrane na ekonomiju i zdravlje." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:192527

Piskač, Tin. "Utjecaj genetski modificirane hrane na ekonomiju i zdravlje." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:192527

Piskač, T. (2020). 'Utjecaj genetski modificirane hrane na ekonomiju i zdravlje', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:192527

Piskač T. Utjecaj genetski modificirane hrane na ekonomiju i zdravlje [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2020 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:192527

T. Piskač, "Utjecaj genetski modificirane hrane na ekonomiju i zdravlje", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:192527