Lužaić, M. (2021). Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:117786
Lužaić, Marko. "Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:117786
Lužaić, Marko. "Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:117786
Lužaić, M. (2021). 'Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:117786
Lužaić M. Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:117786
M. Lužaić, "Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:117786