Krivačić, K. (2021). Pojavnost bolesti koje se prenose hranom u Karlovačkoj županiji u periodu od 2011. do 2015. godine (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:362327
Krivačić, Karla. "Pojavnost bolesti koje se prenose hranom u Karlovačkoj županiji u periodu od 2011. do 2015. godine." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:362327
Krivačić, Karla. "Pojavnost bolesti koje se prenose hranom u Karlovačkoj županiji u periodu od 2011. do 2015. godine." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:362327
Krivačić, K. (2021). 'Pojavnost bolesti koje se prenose hranom u Karlovačkoj županiji u periodu od 2011. do 2015. godine', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:362327
Krivačić K. Pojavnost bolesti koje se prenose hranom u Karlovačkoj županiji u periodu od 2011. do 2015. godine [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:362327
K. Krivačić, "Pojavnost bolesti koje se prenose hranom u Karlovačkoj županiji u periodu od 2011. do 2015. godine", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:362327