prikaz prve stranice dokumenta Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena
Zagreb: Zdravstveno veleučilište, 2021. urn:nbn:hr:139:956967

Franjković, Doris
Zdravstveno veleučilište

Institucijski repozitorij: Sveznalica

Citirajte ovaj rad

Franjković, D. (2021). Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:956967

Franjković, Doris. "Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:956967

Franjković, Doris. "Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:956967

Franjković, D. (2021). 'Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:956967

Franjković D. Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:956967

D. Franjković, "Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:956967