prikaz prve stranice dokumenta Korištenje antioksidansa u proizvodnji masti i ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Korištenje antioksidansa u proizvodnji masti i ulja
Zagreb: Zdravstveno veleučilište, 2021. urn:nbn:hr:139:691426

Hršak, Ana
Zdravstveno veleučilište

Institucijski repozitorij: Sveznalica

Citirajte ovaj rad

Hršak, A. (2021). Korištenje antioksidansa u proizvodnji masti i ulja (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:691426

Hršak, Ana. "Korištenje antioksidansa u proizvodnji masti i ulja." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:691426

Hršak, Ana. "Korištenje antioksidansa u proizvodnji masti i ulja." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:691426

Hršak, A. (2021). 'Korištenje antioksidansa u proizvodnji masti i ulja', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:691426

Hršak A. Korištenje antioksidansa u proizvodnji masti i ulja [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:691426

A. Hršak, "Korištenje antioksidansa u proizvodnji masti i ulja", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:691426