Šurić, J. (2018). Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075
Šurić, Jona. "Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075
Šurić, Jona. "Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075
Šurić, J. (2018). 'Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075
Šurić J. Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075
J. Šurić, "Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075