Huzanić, E. (2018). Razvoj autohtone gastronomske ponude korištenjem Programa ruralnog razvoja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:823617
Huzanić, Elizabeta. "Razvoj autohtone gastronomske ponude korištenjem Programa ruralnog razvoja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:823617
Huzanić, Elizabeta. "Razvoj autohtone gastronomske ponude korištenjem Programa ruralnog razvoja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:823617
Huzanić, E. (2018). 'Razvoj autohtone gastronomske ponude korištenjem Programa ruralnog razvoja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:823617
Huzanić E. Razvoj autohtone gastronomske ponude korištenjem Programa ruralnog razvoja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:823617
E. Huzanić, "Razvoj autohtone gastronomske ponude korištenjem Programa ruralnog razvoja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:823617