diplomski rad
Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:302843

Petanjek, Zvjezdana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Petanjek, Z. (2019). Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843

Petanjek, Zvjezdana. "Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843

Petanjek, Zvjezdana. "Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843

Petanjek, Z. (2019). 'Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843

Petanjek Z. Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843

Z. Petanjek, "Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843