Autorska knjiga-Ostalo-Ostalo
Korištenje mlijeka kobile i magarice u proizvodnji fermentiranih mlijeka
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:204:018729


Citirajte ovaj rad

Samaržija, D. (2016). Korištenje mlijeka kobile i magarice u proizvodnji fermentiranih mlijeka. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018729.

Samaržija, Dubravka. Korištenje mlijeka kobile i magarice u proizvodnji fermentiranih mlijeka. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018729.

Samaržija, Dubravka. Korištenje mlijeka kobile i magarice u proizvodnji fermentiranih mlijeka. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018729.

Samaržija, D. (2016) Korištenje mlijeka kobile i magarice u proizvodnji fermentiranih mlijeka. [online]. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018729 (Datum pristupa: 07.12.2024.)

Samaržija D. Korištenje mlijeka kobile i magarice u proizvodnji fermentiranih mlijeka. [Internet]. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet; 2016, [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018729

D. Samaržija, Korištenje mlijeka kobile i magarice u proizvodnji fermentiranih mlijeka. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2016. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018729