Sošić, M. (2019). Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:112800
Sošić, Maja. "Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:112800
Sošić, Maja. "Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:112800
Sošić, M. (2019). 'Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:112800
Sošić M. Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 18.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:112800
M. Sošić, "Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:112800