prikaz prve stranice dokumenta Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:126211

Rusan, Valentina
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije

Citirajte ovaj rad

Rusan, V. (2019). Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:126211

Rusan, Valentina. "Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:126211

Rusan, Valentina. "Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:126211

Rusan, V. (2019). 'Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:126211

Rusan V. Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:126211

V. Rusan, "Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:126211