Šolaja, T. (2019). Akrilamid u žitaricama i proizvodima koji se dobivaju od žitarica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:411594
Šolaja, Tihana. "Akrilamid u žitaricama i proizvodima koji se dobivaju od žitarica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:411594
Šolaja, Tihana. "Akrilamid u žitaricama i proizvodima koji se dobivaju od žitarica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:411594
Šolaja, T. (2019). 'Akrilamid u žitaricama i proizvodima koji se dobivaju od žitarica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:411594
Šolaja T. Akrilamid u žitaricama i proizvodima koji se dobivaju od žitarica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:411594
T. Šolaja, "Akrilamid u žitaricama i proizvodima koji se dobivaju od žitarica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:411594