prikaz prve stranice dokumenta Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:204:301289

Babić, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Voćarstvo

Citirajte ovaj rad

Babić, M. (2016). Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301289

Babić, Maja. "Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301289

Babić, Maja. "Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301289

Babić, M. (2016). 'Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301289

Babić M. Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301289

M. Babić, "Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301289