Atelj, M. (2019). Ponašanje pripadnika generacije Y u konzumaciji džina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194219
Atelj, Martina. "Ponašanje pripadnika generacije Y u konzumaciji džina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194219
Atelj, Martina. "Ponašanje pripadnika generacije Y u konzumaciji džina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194219
Atelj, M. (2019). 'Ponašanje pripadnika generacije Y u konzumaciji džina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194219
Atelj M. Ponašanje pripadnika generacije Y u konzumaciji džina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194219
M. Atelj, "Ponašanje pripadnika generacije Y u konzumaciji džina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194219