diplomski rad
Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:617791

Ćurćić, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Marketing i inovacije u agrobiznisu

Citirajte ovaj rad

Ćurćić, M. (2019). Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617791

Ćurćić, Marina. "Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617791

Ćurćić, Marina. "Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617791

Ćurćić, M. (2019). 'Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617791

Ćurćić M. Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617791

M. Ćurćić, "Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617791