Dežić, M. (2019). Hranidbeni načini ublažavanja djelovanja aflatoksina kukuruza na mliječne krave (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617257
Dežić, Marijana. "Hranidbeni načini ublažavanja djelovanja aflatoksina kukuruza na mliječne krave." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617257
Dežić, Marijana. "Hranidbeni načini ublažavanja djelovanja aflatoksina kukuruza na mliječne krave." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617257
Dežić, M. (2019). 'Hranidbeni načini ublažavanja djelovanja aflatoksina kukuruza na mliječne krave', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617257
Dežić M. Hranidbeni načini ublažavanja djelovanja aflatoksina kukuruza na mliječne krave [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617257
M. Dežić, "Hranidbeni načini ublažavanja djelovanja aflatoksina kukuruza na mliječne krave", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617257