Dlesk, L. (2019). Mogućnost smanjenja udjela pigmenata kantaksantina u hrani tovnih pilića (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:775006
Dlesk, Luka. "Mogućnost smanjenja udjela pigmenata kantaksantina u hrani tovnih pilića." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:775006
Dlesk, Luka. "Mogućnost smanjenja udjela pigmenata kantaksantina u hrani tovnih pilića." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:775006
Dlesk, L. (2019). 'Mogućnost smanjenja udjela pigmenata kantaksantina u hrani tovnih pilića', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:775006
Dlesk L. Mogućnost smanjenja udjela pigmenata kantaksantina u hrani tovnih pilića [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:775006
L. Dlesk, "Mogućnost smanjenja udjela pigmenata kantaksantina u hrani tovnih pilića", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:775006