prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:838243

Krajnović, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije

Citirajte ovaj rad

Krajnović, M. (2019). Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243

Krajnović, Martina. "Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243

Krajnović, Martina. "Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243

Krajnović, M. (2019). 'Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243

Krajnović M. Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243

M. Krajnović, "Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243