Horg, M. (2020). Utvrđivanje patvorenja pčelinjeg voska pomoću fizikalno-kemijskih parametara (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:165947
Horg, Mateja. "Utvrđivanje patvorenja pčelinjeg voska pomoću fizikalno-kemijskih parametara." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:165947
Horg, Mateja. "Utvrđivanje patvorenja pčelinjeg voska pomoću fizikalno-kemijskih parametara." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:165947
Horg, M. (2020). 'Utvrđivanje patvorenja pčelinjeg voska pomoću fizikalno-kemijskih parametara', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:165947
Horg M. Utvrđivanje patvorenja pčelinjeg voska pomoću fizikalno-kemijskih parametara [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:165947
M. Horg, "Utvrđivanje patvorenja pčelinjeg voska pomoću fizikalno-kemijskih parametara", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:165947