prikaz prve stranice dokumenta Utvrđivanje patvorenja pčelinjeg voska pomoću fizikalno-kemijskih parametara
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utvrđivanje patvorenja pčelinjeg voska pomoću fizikalno-kemijskih parametara
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. urn:nbn:hr:204:165947

Horg, Mateja
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Ribarstvo, pčelarstvo, lovstvo i specijalna zoologija

Citirajte ovaj rad

Horg, M. (2020). Utvrđivanje patvorenja pčelinjeg voska pomoću fizikalno-kemijskih parametara (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:165947

Horg, Mateja. "Utvrđivanje patvorenja pčelinjeg voska pomoću fizikalno-kemijskih parametara." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:165947

Horg, Mateja. "Utvrđivanje patvorenja pčelinjeg voska pomoću fizikalno-kemijskih parametara." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:165947

Horg, M. (2020). 'Utvrđivanje patvorenja pčelinjeg voska pomoću fizikalno-kemijskih parametara', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:165947

Horg M. Utvrđivanje patvorenja pčelinjeg voska pomoću fizikalno-kemijskih parametara [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:165947

M. Horg, "Utvrđivanje patvorenja pčelinjeg voska pomoću fizikalno-kemijskih parametara", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:165947