Strojin, S. (2020). Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496
Strojin, Sara. "Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496
Strojin, Sara. "Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496
Strojin, S. (2020). 'Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496
Strojin S. Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496
S. Strojin, "Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496