Grubišić, T. (2016). Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Cabernet sauvignon i Syrah (Vitis vinifera L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:734654
Grubišić, Toni. "Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Cabernet sauvignon i Syrah (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:734654
Grubišić, Toni. "Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Cabernet sauvignon i Syrah (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:734654
Grubišić, T. (2016). 'Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Cabernet sauvignon i Syrah (Vitis vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:734654
Grubišić T. Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Cabernet sauvignon i Syrah (Vitis vinifera L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:734654
T. Grubišić, "Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Cabernet sauvignon i Syrah (Vitis vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:734654