prikaz prve stranice dokumenta Antimikrobno djelovanje ekstrakta češnjaka
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Antimikrobno djelovanje ekstrakta češnjaka
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. urn:nbn:hr:204:938652

Jagić, Antonela
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mikrobiologija

Citirajte ovaj rad

Jagić, A. (2020). Antimikrobno djelovanje ekstrakta češnjaka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:938652

Jagić, Antonela. "Antimikrobno djelovanje ekstrakta češnjaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:938652

Jagić, Antonela. "Antimikrobno djelovanje ekstrakta češnjaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:938652

Jagić, A. (2020). 'Antimikrobno djelovanje ekstrakta češnjaka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:938652

Jagić A. Antimikrobno djelovanje ekstrakta češnjaka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:938652

A. Jagić, "Antimikrobno djelovanje ekstrakta češnjaka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:938652