diplomski rad
Karakteristike vinskih destilata od autohtonih sorata vinove loze regije Bregovita Hrvatska
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:204:568444

Tripalo, Lea
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Tripalo, L. (2021). Karakteristike vinskih destilata od autohtonih sorata vinove loze regije Bregovita Hrvatska (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:568444

Tripalo, Lea. "Karakteristike vinskih destilata od autohtonih sorata vinove loze regije Bregovita Hrvatska." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:568444

Tripalo, Lea. "Karakteristike vinskih destilata od autohtonih sorata vinove loze regije Bregovita Hrvatska." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:568444

Tripalo, L. (2021). 'Karakteristike vinskih destilata od autohtonih sorata vinove loze regije Bregovita Hrvatska', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:568444

Tripalo L. Karakteristike vinskih destilata od autohtonih sorata vinove loze regije Bregovita Hrvatska [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:568444

L. Tripalo, "Karakteristike vinskih destilata od autohtonih sorata vinove loze regije Bregovita Hrvatska", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:568444