Sorić, M. (2021). Utjecaj alkoholne jakosti destilata na sadržaj ukupnih fenola u rakiji travarici (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162539
Sorić, Martina. "Utjecaj alkoholne jakosti destilata na sadržaj ukupnih fenola u rakiji travarici." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162539
Sorić, Martina. "Utjecaj alkoholne jakosti destilata na sadržaj ukupnih fenola u rakiji travarici." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162539
Sorić, M. (2021). 'Utjecaj alkoholne jakosti destilata na sadržaj ukupnih fenola u rakiji travarici', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 12.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162539
Sorić M. Utjecaj alkoholne jakosti destilata na sadržaj ukupnih fenola u rakiji travarici [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 12.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162539
M. Sorić, "Utjecaj alkoholne jakosti destilata na sadržaj ukupnih fenola u rakiji travarici", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162539