Pisek, M. (2021). Utjecaj geografske lokacije na preferencije u konzumaciji akvatičnih organizama u Republici Hrvatskoj (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853442
Pisek, Matija. "Utjecaj geografske lokacije na preferencije u konzumaciji akvatičnih organizama u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853442
Pisek, Matija. "Utjecaj geografske lokacije na preferencije u konzumaciji akvatičnih organizama u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853442
Pisek, M. (2021). 'Utjecaj geografske lokacije na preferencije u konzumaciji akvatičnih organizama u Republici Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853442
Pisek M. Utjecaj geografske lokacije na preferencije u konzumaciji akvatičnih organizama u Republici Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853442
M. Pisek, "Utjecaj geografske lokacije na preferencije u konzumaciji akvatičnih organizama u Republici Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853442